Tábor 2019 – informace

I letos v létě se v rámci našeho střediska uskuteční tábory hned dva. Níže naleznete informace k oběma táborům.

Světlušky, skautky a skauti

Vážení rodiče,

rok se s rokem sešel a letošní skautský tábor se nezadržitelně blíží. Letní tábor je završením našeho skautského roku. Světlušky, skautky a skauti budou tábořit  na novém místě. Tentokrát na tábořišti Pánův kopec u Proseče. Na tábor vyrážíme v termínu 12. – 27.7.

Tábor se letos bude odehrávat v tajemném pohraničí zvaném Cyperie. Tým kvalifikovaných vedoucích má připravený program, který je uzpůsoben pro jednotlivé věkové kategorie účastníků. Ti se na táboře naučí novým věcem, nasbírají důležité zkušenosti, které v běžném životě nezískají, a zažijí neopakovatelné zážitky.

Během celého tábora je k dispozici školený zdravotník, který se postará o zdraví všech osob. Zkušený kuchař se svými pomocníky nám zajišťují výbornou stravu pětkrát denně po celý průběh tábora. Účastníci jsou ubytováni v podsadových stanech, které jsou vybaveny matracemi pro pohodlné spaní. Každý účastník musí mít na tábor skautský kroj. Pokud Vaše ratolest nemá kroj, kontaktujte, prosím, jeho vedoucího oddílu, pomůže Vám kroj sehnat. Podrobné informace o tom, co všechno si mají účastníci sbalit s sebou, se dozvíte v pátek 17.května, kdy je nutné osobně přinést přihlášku do naší skautské klubovny.

Pokud byste byli ochotni poskytnout jakýkoliv sponzorský dar, kontaktujte mne, prosím.

V případě jakýchkoliv dotazů pište na níže uvedené kontakty

S upřímným pozdravem

Jan Teplý – vedoucí tábora

Přihláška Bližší informace

 

tel.: 774 739 139

email: teply.honza@skaut.cz


Vlčata

Vážení rodiče,

vlčata tentokrát vyráží na naše střediskové tábořiště v Produbkách u Rychnova nad Kněžnou v termínu 29. 6. – 13.7. 2019.

Přihláška Bližší informace

S pozdravem vedení oddílu vlčat!